PSD Vrancea acuză USR-PLUS de populism
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Dan Barna
Sursă foto: Facebook Dan Barna
Partidul Social Democrat Vrancea acuză USR-PLUS de populism cu ajutorul PNL-ALDE.

PSD Vrancea a transmis un mesaj privitor la indemnizațiile ATOP:

„Minciunile aruncate în campaniile electorale de anul trecut de partidele de dreapta din Vrancea, astăzi s-au întors împotriva lor.

Să spui că ”opinia publică” cere reducerea indemnizațiilor ATOP dar când ți se propune, prin amendament, participarea benevolă, gratuit, fără indemnizație, te opui. Păi cum vine asta...?

3.000 lei este mult dar nici degeaba să nu venim la ședințe. Cam asta spun ei.

Dacă ATOP este o miză așa mare, dacă activitatea Autorității nu este relevantă sau importantă pentru oameni, atunci să fie participarea benevolă, fără indemnizație. Să vedem atunci care din consilieri mai vrea să facă parte din ATOP.

Vreți Elveția, unde consilierii fac muncă voluntară?

Haideți să fim corecți. 3.000 lei e mult iar 1.500 lei este CORECT. Corect este să faci o analiză a activității Autorității Teritoriale de Ordine Publică, să ții cont de faptul că în acest organism se întâlnesc administrația publică și instituțiile de ordine cu societatea civilă și să încerci să găsești o cale de utilitate, de dialog și de a susține activitatea unui astfel de organism. Asta se poate face și cu și fără indemnizație.

Reducerea indemnizației a creat utilitatea ATOP?

Reducerea indemnizației a făcut acest organism util sau inutil?

Populism grav și cu tentă de ilegalitate, consilierii PNL-USR-PLUS-ALDE votând împotrivă la amendamentul propus de noi, chiar dacă se aflau în conflict de interese, doar să nu își piardă total banii din indemnizație.

Noi suntem de acord cu o discuție publică legată de activitatea ATOP. Am vrea dezbatere publică și nu acțiuni pompieristice de genul celei de azi. Am vrea ca interesul public să primeze populismului și imaginii câștigate prin acțiuni fără fond, doar pentru a câștiga voturi prin minciuni și manipulări“, a transmis PSD Vrancea.

Noi vă întrebăm public domnilor din majoritatea PNL-USR-PLUS-ALDE:

DE CE NU AȚI DORIT ELIMINAREA ÎN INTEGRALITATE A INDEMNIZAȚIEI ATOP?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel