PSD: Românii, pe ultimul loc în Europa la susținerea economiei naționale!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
PSD a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban.

„Românii, pe ultimul loc în Europa la susținerea economiei naționale! Doar 3,5% din PIB însumează toate măsurile prevăzute de Guvern pentru a sprijini firmele și pentru salvarea locurilor de muncă. Vecinii noștri, cu economii comparabile, alocă de câteva ori mai mult decât România.

De ce s-a ajuns aici?

Pentru că Guvernul PNL a intrat în criză bugetară înainte de a intra în criza de coronavirus. În primul trimestru din 2020, România acumulase cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani! Pe bugetul făcut de PNL, nu de PSD!

Din această cauză plătesc cu mari întârzieri șomajul tehnic, iar până ieri, doar o singură firmă din categoria IMM reușise să acceseze sprijinul guvernamental!

Mai grav este că, nici pentru viitor, nu există niciun plan! Nici până în acest moment Guvernul PNL nu a luat nicio măsură pentru salvarea locurilor de muncă! Tot anunță că "vor face", "vor analiza", "vor decide", dar până acum singurul rezultat este că avem peste 1 milion de șomeri, iar românii sunt nevoiți să-și riște sănătatea pentru a merge la cules sparanghel în Germania!”, a transmis, miercuri, PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel