PSD - PNL, luptă pe finalizarea proiectelor. Atac la Ion Ştefan: Le pune el la cingătoare
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
PSD îl atacă pe ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, pe care îl acuză că îşi asumă laudele şi meritele pentru proiectele începute de social-democraţi. 

 "Oare ce este în neregulă în ipostazele de mai jos? Câteva din miile de obiectivele pe care noi le-am promovat, continuat, finanțat și susținut, începând cu stadioanele pentru EURO (Steaua, Rapid, Arcul de Triumf), Cazinoul Constanța, Colegiul Carol și Opera din Craiova, Pavilionul de Boli Infecțioase din Zalău, Clădirea Universității București din Panduri, Facultatea de Antropologie, Spitalul din Lipova sunt acum puse la cingătoare de ministrul Ion Ștefan. De parcă ar avea un merit, de parcă ar fi depus el vreun efort sau s-a zbătut pentru ele. Totuși, puțină originalitate nu i-ar strica, că decență nu-i pot cere. Oarecum mă amuză să văd cu cât aplomb se duce la obiectivele promovate de mine, nu la toate că e obositor să mergi prin toată țara. Multă ipocrizie poate încăpea într-un ministru atât de insignifiant.

Măcar, domnule ministru, schimbă stilul postărilor pe site-ul ministerului că și astea seamănă prea bine. Avem totuși ceva ce ne desparte...eu nu am făcut epurări prin minister să fac loc pilelor cum tocmai faci domnia ta. Apropo, la toate aceste obiective au muncit sute de angajați pe care acum îi dai afară. Dar să te folosești de munca lor văd că nu ai jenă. P.S.: Mai ai domnule ministru mult de umblat doar să vezi câte obiective am finanțat noi în toată țara.", a transmis Daniel Suciu, deputat PSD şi fost ministru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel