Data actualizării:
Data publicării:

PSD, părăsit de un deputat din fieful lui Victor Ponta

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp

PMP, partidul lui Traian Băsescu, a reușit să racoleze un deputat chiar din fieful lui Victor Ponta. Camelia Khraibani a precizat că nu va trece la PMP, decizia acesteia fiind de a candida pentru primăria Motru.

Camelia Khraibani, deputat de Gorj,  a anunțat Biroul Permanent al Camerei că demisionează din PSD și trece la neafiliați. PMP nu are în acest moment grup parlamentar.

UPDATE: "Mi-am depus demisia din PSD și precizez faptul că voi activa în grupul independenților din Camera Deputaților, în același timp dezmit categoric speculațiile privind o eventuală înregistrare a mea la un alt grup politic(de ex. PMP).Pe această cale anunț public și intenția de a candida, tot ca independent, la Primăria Municipiului Motru din județul Gorj", potrivit ecopolitic.ro

"În primul rând vreau să vă spun că am luat acestă decizie pentru că oamenii mi-au cerut să candidez pentru primăria Motru.Aceeași oameni care mi-au dat votul ca eu să ajung în Parlamentul României.Mi s-ar fi părut o chestiune de lașitate să nu răspund oamenilor care au crezut în mine", a mai precizat deputatul de Gorj.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel