PSD nu mai are candidat la Cluj. Dragnea, dezamăgit de liderul clujean
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că decizia în cazul Aureliei Cristea de a nu mai fi candidatul partidului la Primăria municipiului Cluj-Napoca aparţine organizaţiei judeţene şi s-a arătat dezamăgit de faptul că preşedintele filialei, Remus Lăpuşan, nu şi-a asumat răspunderea.

'La Cluj, în primul rând, eu sunt dezamăgit de preşedintele organizaţiei, Remus Lăpuşan, care a venit la mine la Bucureşti acum o lună, spunându-mi că ei urmăresc să identifice un candidat independent pe care să-l susţină şi m-a întrebat ce părere am şi răspunsul meu a fost foarte simplu, aşa cum am făcut în majoritatea cazurilor: 'decizia este a voastră şi responsabilitatea este a voastră'.

Nu ştiu ce ar fi făcut, dacă ar fi fost bună sau nu Aurelia Cristea, numai că decizia a fost a organizaţiei. Orice decizie pe care am luat-o, o iau sau o voi lua mi-o voi asuma cu toată bărbăţia şi cu toată tăria', a precizat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Cât priveşte situaţia de la Braşov, el a spus că BPN va lua o decizie simplă - aceea de a se păstra vechile candidaturi.

[citeste si]

'În ceea ce priveşte Braşovul, după demisia domnului preşedinte Constantin Niţă, a venit la mine la sediul central o echipă în frunte cu preşedintele interimar desemnat de comitetul executiv de acolo, propunându-mi o nouă construcţie. Eu le-am pus o singură condiţie, ca această nouă construcţie să aibă susţinerea organizaţiei judeţene. Ei mi-au garantat că au această susţinere. S-au dus în Braşov şi s-a dovedit că CEx judeţean nu a susţinut noua construcţie, incluzând noi candidaţi.

Biroul Permanent Judeţean nu a susţinut noua construcţie şi atunci eu am luat decizia să mai încercăm şi la organizaţia municipală a PSD-ului, care e motorul principal pentru candidatura la municipiul Braşov. Nici acolo nu a fost o susţinere pentru noua construcţie. În acest sens, decizia BPN-ului va fi foarte simplă - se păstrează vechile candidaturi. Cu dezamăgirea că oamenii care au luat decizia nu şi-au asumat răspunderea', a afirmat Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel