PSD, MUTARE câștigătoare pentru parlamentare? Chirieac: Când lovește, LOVEȘTE!/ Zamfir: Nu e nici de stânga, nici de dreapta
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac și senatorul PSD Daniel Zamfir au vorbit despre mutările PSD înainte de alegerile parlamentare care ar urma să aibă loc în 6 decembrie. 

Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel sunt doar doi dintre specialiștii care se află pe lista PSD la alegerile parlamentare. Analistul politic Bogdan Chirieac subliniază că era necesar, mai ales în acest context în care se află sistemul sanitar din România, generat de pandemia mondială, să avem specialiști, de talia celor doi menționați, în Legislativ. 

”Acest COVID nu te întreabă în ce partid ești. Când lovește, lovește!”

”Am văzut cu toții slăbiciunile sistemului medical românesc, față de care tot timpul se spune că nu sunt bani, și cred că e foarte bine ca prof. Rafila și prof. Streinu-Cercel să meargă în Parlamentul României, nici nu contează, dacă mă întrebați pe mine, atât de mult pe listele cărui partid. PSD le-a făcut oferta, slavă Domnului că au acceptat, e bine să avem în Parlament oameni din prima linie, fiind foarte important cum faci legea, cum o schimbi, cum aloci resursele. Să vină și PNL cu alte nume importante, dacă au această capacitate, și împreună să lucreze la sistemul medical românesc pentru că văd că acest COVID nu te întreabă în ce partid ești, că ești tânăr sau bătrân... când lovește, lovește! Și nu e vorba numai de COVID, ci de toate maladiile grave.” a punctat Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

”Pandemia nu se termină mâine. Virusul nu e nici de stânga, nici de dreapta”

Daniel Zamfir, senator PSD, a amintit că-n urmă cu 30 de ani se punea accent pe specialiști pentru Parlament. ”Eu cred că e momentul să revenim la lucrurile astea (să promovezi vârfuri din diverse domenii de specialitate în Parlament n.r.). Pandemia nu se termină mâine, nici odată cu alegerile, virusul nu e nici de stânga, nici de dreapta, iar că oameni de necontestat în domeniul lor de activitate vin în Parlament, discutăm acolo unde se fac legile, aduc întreaga lor experiență în domeniu, cred că e un lucru bun” a spus Daniel Zamfir, în cadrul emisiunii ”Obiectiv”. 

În continuare, Bogdan Chirieac a punctat că ”această nouă conducere a PSD va avea un alt profil de candidat la alegerile parlamentare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel