PSD l-a făcut om pe Terheș, iar el ține cu DINȚII de scaunul de europarlamentar. ”V-ați dat arama pe față. DEMISIA!”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Chris Terheș
Chris Terheș
Chris Terheș a demisionat din PSD, dar ține cu dinții de scaunul de europarlamentar, motiv pentru care a uitat să demisioneze și din Parlamentul European.

Pe Facebook, oamenii l-au criticat pentru că nu pleacă și din PE, dacă a demisionat din PSD. Iată câteva dintre comentariile pe care le-a primit pe rețeaua socială:

”Eu v-am votat pe lista PSD. Acum ca ați părăsit acest partid cred ca e onorabil sa va dați demisia din PE. Aveți șansă să candidați la următoarele alegeri pe lista PNTCD. Aștept demisia dumneavoastră. Fiți un bun creștin și nu mă lăsați sa aștept. Mulțumesc”,

”E jenantă atitudinea pe care ai manifestat-o... Singura soluție, demisia. Nu am votat un candidat pnț-cd, am votat psd, ieși onorabil din situație, demisionează!”,

”Pentru o "față bisericească", cam mult rah#t halești și ni-l servești!”,

”Caracter infect. După ce v-ați văzut în căruță, v-ați dat masca jos. Mizeria umană nu are limite!”,

”Ati reusit sa deveniti o mare dezamagire!”.

Comentariile au continuat în această notă critică.

Chris Terheș a demisionat din PSD, membru al grupului europarlamentar S&D, pentru a se înscrie în Grupul ECR (Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni), din care face parte ECPM (Mișcarea Politică Creștina Europeană), partid politic european la care este afiliat PNȚCD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel