PSD: Istoria austerității se repetă! Guvernarea Cîțu - Iohannis, identică cu cea PDL Boc-Băsescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook - Marcel Ciolacu
Facebook - Marcel Ciolacu
Social-democrații îl acuză pe Florin Cîțu că, în privința sistemului de pensii, folosește un mesaj de austeritate similar cu cel din 2010.

„Istoria austerității se repetă! Guvernarea Cîțu – Iohannis, identică cu guvernarea pedelistă Boc – Băsescu! Politicile promovate de PNL, USR și UDMR sunt exact aceleași de acum 11 ani”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a PSD.

„Atac asupra bugetarilor, divizarea societății, banii publici folosiți pentru „investiții” în conturile firmelor de casă și eterna “reformare” a sistemului de pensii pentru a-l face ”sustenabil.” Cîțu a copiat de la Boc inclusiv sloganul: Nu sunt bani! Guvernul Cîțu trebuie să plece înainte de a întoarce România cu 10 ani în trecut! E nevoie de un guvern care să aibă soluții, nu scuze, care să aducă prosperitate, nu austeritate”, se mai arată în postarea PSD.

Social-democrații depun pe data de 14 iunie 2021 moțiune de cenzură, „având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR”, a anunțat, săptămâna trecută, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Avem moțiune de cenzură pe 14 iunie. Nu știu câte șanse are, nu vreau să bat câmpii, este clar că nu avem un număr suficient de voturi, deci, șansele sunt mici, dar sunt șanse să treacă această moțiune. Acolo e și un război intern. Au tot felul de discuții în contradictoriu, în Comisii, pe holuri - PNL cu PNL, PNL cu USR. Sunt amuzante, câteodată, aceste contrări”, a spus Laura Vicol în cadrul unui interviu acordat DCNewsTV.

Revenind la moțiunea de cenzură, Laura Vicol a adăugat: „Această moțiune de cenzură ar trebui să fie votată în Parlament de toți cei care își iubesc țara, indiferent de partidul politic din care fac parte. Spun ar trebui pentru că nu vreau să fiu asimilată PNL-ului a cărui lozincă este vom face, vom drege. Până la vom face, vom drege, trăim cu toții în prezent și vedem ce se întâmplă.” Mai multe, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel