PSD îi răspunde lui Cioloş, după acuzaţiile la adresa lui Florin Roman: La PNL se sancţionează falsul, la USR e tolerat
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
foto Facebook Dacian Cioloș
foto Facebook Dacian Cioloș
Partidul Social Democrat iese la atac împotriva celor de la USR, după ce Dacian Cioloş a lansat mai multe acuzaţii împotriva lui Florin Roman, ministrul demisionar al Digitalizării. 

"La PNL, falsul în CV merită sancționat - deci Roman e demis. La USR, falsul în CV este tolerat - deci Coliban este omis!

Dacian Cioloș este satisfăcut că liberalul Roman, acuzat și că și-a inventat o licență în CV, a demisionat pe bună-dreptate din Guvern.

În ipocrizia sa, dl. Cioloș se face că uită însă cum stă la masa conducerii USR alături de un politician care a făcut fix la fel: primarul Brașovului, Allen Coliban a mințit în CV că a terminat o facultate de la care fusese exmatriculat.

Domnule Cioloș, când ieșiți să cereți și demisia lui Coliban?", se arată pe pagina de Facebook a PSD. 

„Florin Roman nu este o victimă. Florin Roman este un exponent al clasei politice românești care a distrus ce avea România mai bun. Oamenii ca el, care nu aveau calificările necesare, care au mințit și au făcut din impostură o valoare supremă, i-au îndepărtat pe cei competenți și cinstiți din politică. Demisia lui e un act necesar pe care mulți alți colegi de-ai lui ar trebui să-l urmeze. Faptul că e supărat pe mine că l-am demascat e dovada că acești oameni nu mai trebuie păstrați în politică. Amenințarea cu tribunalul e și ea ridicolă și nu mă impresionează. Știu că cei ca el se tem de justiție și cred că prezența în sala de judecată le dă palpitații. Drum bun, domnule Florin Roman, și sper ca și ceilalți colegi de aceeași factură ca dumneavoastră să vă însoțească pe drumul demisiei”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook miercuri. 

Florin Roman a anunţat acţiune în instanţă împotriva lui Cioloş 

„Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal sa afecteze activitatea Executivului. Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem in instanța. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanța sau comisie sa dea un verdict. In rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” in regim de monopol la digitalizare, va spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit sa ma acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijente din CV. Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa sa îmi ajute Dumnezeu!”, a transmis Florin Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel