Urmărește emisiunea live
PSD, din nou la PUTERE. Simonis a RUPT tăcerea. ASTA e "cea mai BUNĂ variantă pentru România"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Deputatul PSD Alfred Simonis a vorbit despre demiterea Guvernului Orban și revenirea la putere a PSD-ului.

Întrebat de Silviu Mănăstire dacă PSD își dorește revenirea la putere, deputatul Alfred Simonis a dat un răspuns ferm. Acesta susține că cea mai bună variantă pentru România, măcar până la alegerile parlamentare, este cea a unui Guvern de uniune națională.  

"Aș începe cu faptul că un Guvern mai slab ca acesta nu poate să existe. Eu cred că e foarte important pentru viitorul Guvern să fie unul capabil, unul capabil să conlucreze cu Parlamentul și să atragă această solidaritate din partea întregii clase politice. Și da, cred că un partid trebuie să fie responsabil indiferent de situția de criză în care se află și să nu joacă destinul României în raport cu procentele pe care le câștigă sau le pierde până la viitoarele alegeri. De aceea, cred că dacă e nevoie ca încă o dată să luăm guvernarea și să trecem România prin această situație, să fim capabili să dublăm alocațiile, să fim capabili să mărim pensiile cu 40%, conform legilor în vigoare, să fim transparenți și să învățăm din greșelile pe care le-am făcut în ultimii ani, pentru că am făcut și greșeli și trebuie recunoscute, asumate și nerepetate.

Cred că putem avea un Guvern extrem de eficient în perioada următoare. Cred însă, că cea mai bună variantă pentru România, în acest moment, e să avem un Guvern, măcar până la alegerile parlamentare, un Guvern de uniune națională sau un Guvern de specialiști, adică oameni care nu sunt oameni politici", a declarat Alfred Simonis, în direct la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel