PSD, atac frontal la PNL. "Criză parlamentară fără precedent. Refuză să se prezinte la serviciu"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Senatorul PSD Robert Cazanciuc, preşedintele interimar al Senatului, lansează un atac dur la adresa PNL. 

"Suntem, fără îndoială, într-o criză parlamentară fără precedent după 1990. Nu cunosc ca vreun partid politic sau niște persoane să își fi permis să abuzeze de funcție pentru a bloca organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării. Această criză parlamentară se suprapune deja crizei sanitare în care ne aflăm. Astăzi avem aproape 8000 de cazuri de COVID 19. Sunt convins că toată lumea înțelege de ce avem nevoie de un Parlament funcțional.

Fac apel la conducerea PNL să trateze cu responsabilitate situația, cu maturitatea politică necesară - în Parlamentul României nu îți iei jucăriile și pleci doar pentru a bloca parcursul anumitor inițiative legislative. Senatul României și, prin aceasta, întregul Parlament este blocat acum pentru că membrii PNL și un fost membru PSD (exclus) refuză să se prezinte la serviciu. În această situație, sper să aibă decența să nu ceară salariul pentru cele două săptămâni de absență.

Parlamentul a fost ales să funcționeze până la sfârșitul mandatului, iar refuzul participării la lucrări înseamnă în primul rând dispreț față de cetățenii României. Sunt convins că liberalii vor primi cea mai usturătoare sancțiune la vot!", a scris Robert Cazanciuc pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel