PSD, atac la PNL: A ajuns sinonim cu Păcănelele, Nesimțirea și Lăcomia!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro
"Nu-i de ajuns că au cel mai mic pachet financiar anti-criză din Europa, nici bruma de bani promisă firmelor românești n-ajunge la timp să salveze locuri de muncă!", transmite PSD, într-un mesaj critic la adresa Guvernului Orban.

"Își bat joc de economie cu o inconștiență care sperie o țară întreagă. Programul IMM Invest a devenit o fantomă în care nu mai crede nimeni. Chiar Orban și Cîțu l-au decredibilizat cât au putut. Să anunți acum două luni, în fața Parlamentului că 5.000 de firme au credite aprobate, iar azi să te lauzi că sunt... 4.700 - asta arată seriozitatea guvernării liberale!

Ce nu spun însă este că nici un sfert din fondurile acestui program nu au fost cheltuite. Iar dacă se merge în ritmul ăsta, nici la anul in iunie antreprenorii români nu vor vedea banii – cine o mai rezista până atunci. Cinismul este măsura tuturor deciziilor liberale. De aceea, când Parlamentul a dublat bugetul programului, au dat imediat ordonanță și au blocat aplicarea prevederii.

Acesta este PNL, partidul care spune că reprezintă  clasa de mijloc, dar pedepsește chiar micii întreprinzători din România! Fiindcă PNL a ajuns azi sinonim cu Păcănelele, Nesimțirea și Lăcomia!", trasmite PSD într-un mesaj distribuit pe reţelele sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel