”Prună e o MARIONETĂ”. Revoltă după ”bucuria” ministrului Justiției
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Petre Tobă a fost înlăturat rapid de la ministerul de Interne după ce DNA a cerut urmărirea sa penală. Ministrul Justiției, Raluca Prună, a afirmat că se bucură 

DNA a cerut joi urmărirea penală a lui Petre Tobă pentru că ar fi favorizat infractorul prin faptul că nu ar fi desecretizat o serie de documente care ar fi demonstrat mai multe cumpărături fără legătură cu DIPI, potrivit DNA. Premierul Dacian Cioloș a declarat că Petre Tobă trebuie să se retragă. În nici 15 minute de la indicația prim-ministrului, Petre Tobă și-a dat demisia și a negat acuzațiile DNA. Imediat, premierul a și semnat demisia.

În doar câteva ore, MAI a fost decapitat.  

Ministrul Justiției, Raluca Prună, nu a comentat decizia Parchetului, dar a precizat: ”Observ că lupta anticorupţie funcţionează şi mă bucur”.

Replica lui Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a fost una acidă: ”Doamna Prună este o marionetă”. A fost afirmația pe care politicianul a făcut-o la Antena 3, în emisiunea moderată de Radu Tudor. Codrin Ștefănescu susține că ”normal că se bucură pentru că așa a fost ordinul pe unitate: Tobă trebuie să cadă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel