Provocări substanțiale pentru această zodie. Daniela Simulescu: Egoismul este cheia succesului. Trebuie să vă cultivați încrederea în sine
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Astrologul DC News Daniela Simulescu a spus care sunt provocările unei zodii în săptămâna 23-29 ianuarie 2023.

Săptămâna 23-29 ianuarie 2023 aduce provocări substanțiale pentru o anumită zodie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a venit cu recomandări pentru acești nativi:

„Egoismul este cheia succesului în cazul vostru. Mă gândesc dacă l-ați pus în funcțiune, cum v-ați raportat la el și dacă undeva, după 29 decembrie, ați exagerat din când în când sau ați făcut precum niște copii mici năzbâtioși, răsfățați, neînțeleși. Dacă nu ați avut un tantrum de pe 29 decembrie și până acum, e cazul să îl aveți.

Până pe 11 februarie, Mercur stă în Casa a 5-a și vrea să vă arate că aveți niște extreme. Trebuie să învățați să lucrați, iar dar dacă nu vă știți limitele, nu o să știți ce să faceți cu viața voastră. Trebuie să aveți limite între cât îi lăsați pe ceilalți și cât nu îi lăsați, trebuie să gândiți. Totul trebuie să plece de la voi, relația cu partenerul, cu părinții, cu copiii, cu colegii și cu absolut tot.

Guvernatorul vostru vă invită să vă creați propriul templu, să vă uitați în oglindă dimineața și să spuneți o afirmație, să faceți un ritual, să faceți ceva pentru voi, indiferent de rutina vieții cotidiene. Aveți nevoie de obiceiuri pentru voi. Când ceilalți vă vor vedea că vă bucurați de propria persoană, o să învețe foarte multe despre încrederea în sine. Mercur în Casa a 5-a vorbește despre stima de sine. Nu o așteptați de la ceilalți, pentru că nu o să v-o arate până nu v-o arătați voi dimineața în propria oglindă“, a spus, despre zodia Fecioară, astrologul DC News Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Zodia care va căuta vizibilitate săptămâna aceasta. Daniela Simulescu: Atenție, însă, la bani. Nu te culca pe o ureche / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel