Provocare de zile mari pentru Connect-R şi SHIFT. Cine și-a făcut apariția la ”Te cunosc de undeva!”
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 23 sep 2022, 09:56
WhatsApp
Connect-R şi SHIFT cântă alături de Liviu Vasilică şi grupul Teleormanul la „Te cunosc de undeva!”.

Cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 vine cu o provocare de zile mari pentru cuplul Connect-R şi SHIFT. După ce şi-au testat cunoştinţele de limba spaniolă cu provocarea Daddy Yankee, dar şi sensibilitatea cu transformarea în James Brown, Connect-R şi SHIFT schimbă total registrul. Pentru cea mai nouă ediţie a transforming show-ului, cei doi au primit o provocare de zile mari – Liviu Vasilică şi grupul Teleormanul. Iar pentru ca presiunea să fie şi mai mare, aceştia s-au alăturat băieţilor pe platoul Te cunosc de undeva!. 

Deşi la prima vedere li s-a părut o piesă relativ uşoară, la antrenamente şi-au dat seama că nu e deloc aşa: „Numai pe asta nu o mai făcusem!”, a dezvăluit SHIFT, în vreme ce Connect-R a completat la antrenamentele de canto: „Avem probleme la ritm, e o piesă cu măsuri compuse, ba e de patru, ba e de două! E foarte greu!”. Cum s-au descurcat Connect-R şi SHIFT, dar şi ce cuplu a câştigat bonusul de 100 de puncte pus pentru prima oară la bătaie în cadrul transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cea mai nouă  gală Te cunosc de undeva!. 

Opt cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Citește și...

Antena 1, anunț oficial despre „Stand-Up Revolution”

 

„Stand-Up Revolution”, prima emisiune televizată de stand up din România revine cu un nou sezon, începând din 30 septembrie, în fiecare vineri, de la 21:30, la Antena 1. Şi de această dată, prezentatorilor – Ilona Brezoianu şi Şerban Copoţ -  le va reveni sarcina grea de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia. 

„Sezonul 2 Stand-Up Revolution va veni cu multe surprize. Am văzut până acum concurenţi foarte buni, dar şi câteva momente speciale wow! Îmi era dor de filmări, pentru că sunt zile în care, pur şi simplu, nu ai cum să nu pleci binedispus acasă. Evident că s-a lăsat din nou cu pariuri şi, la fel ca şi în primul sezon, sper să fi pariat bine!”, a dezvăluit Ilona Brezoianu.

Şerban Copoţ a completat: „Abia aşteptam să revenim pe platoul Stand-Up Revolution şi să vedem cu ce ne mai surprind concurenţii de această dată! De surprize am avut parte şi noi, dar mai multe nu pot să vă spun acum! Un lucru e cert, weekendul începe bine şi se încheie bine cu noi, pentru că vineri, de la 21:30, venim cu o porţie savuroasă de Stand-up şi duminică mutăm distracţia în platoul iUmor, de la 20:00, la Antena 1.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?