Data actualizării:
Data publicării:

Protestul polițiștilor de penitenciare. Cosmin Dorobanțu, mesaj pentru Marcel Ciolacu: Dacă aplică managementul covrigilor de Buzău, va scoate România din criză

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Cosmin Dorobanțu (Administrația Penitenciarelor), captură DC News
Cosmin Dorobanțu (Administrația Penitenciarelor), captură DC News
Polițiștii de penitenciare au protestat miercuri (9 august) în fața sediului PNL și joi (10 august) în fața sediului PSD, împotriva măsurilor anunțate de Guvern.

Cosmin Dorobanțu, Președinte al Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, a fost prezent la protest unde și-a manifestat nemulțumirile. 

Polițiștii au adus câteva bancnote lângă care se afla scris cuvântul „momeală”. Iată care este explicația: 

„Ieri am fost și la sediul PNL și la sediul PSD, nu a ieșit nimeni să vorbească cu noi, iar astăzi ne-am gândit să-i momim cu ceva pentru că ei simt mirosul banului și vor ieși după el. Le-am pus această momeală pentru a se duce mirosul banului în sediul PSD, o să mergem cu aceeași momeală și la sediul PNL și poate iese vreun politician din ăsta să discute cu noi.”, a spus Cosmin Dorobanțu. 

Cosmin Dorobanțu este convins că în cazul în care premierul Marcel Ciolacu va aplica în Guvernul României managementul pe care l-a aplicat la covrigăria din Buzău, se va rezolva criza în care se află țara. 

„Marcel Ciolacu, dacă a excelat în profesia dumnealui de manager de covrigărie în Buzău, vreau să exceleze și în Guvernul României și dacă a dus afacerea cu covrigi de Buzău astfel încât să-l propulseze ca prim-ministru al României, am convingerea că și acum, dacă aplică managementul covrigilor de Buzău, va scoate România din criza asta dezastruoasă în care ne aflăm.”, a mai spus Cosmin Dorobanțu, potrivit Antena3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel