Protestul cu mărunţiş de la benzinării a blocat intrarea în oraşul Călăraşi. Primăria Călăraşi renunţă la benzina din România - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pompa benzinarie
pompa benzinarie

Mai mulţi şoferi care protestează împotriva preţului crescut al carburanţilor au blocat, vineri seara, o staţie PECO aflată la intrarea în municipiul Călăraşi, dinspre Lehliu, blocând astfel şi intrarea în oraş.

Aceştia riscă amenzi pentru tulburarea liniştii publice, ţinând cont că mai mulţi tineri care au plătit cu monede la staţiile de carburanţi din Craiova au primit acasă amenzi, în urma protestului. Şoferii au primit amenzile după un protest la o benzinărie din Craiova, petrecut pe 30 decembrie anul trecut. Fiecare trebuie să plătească 200 de lei. Potrivit poliţiştilor, amenzile au fost date pentru tulburarea liniştii publice. Tinerii sunt decişi să conteste în instanţă amenzile şi spun că vor continua boicotul benzinăriilor şi în zilele următoare.

Tot vineri, la primăria municipiului Călăraşi au primit o zi liberă, iar maşinile municipalităţii nu au mai circulat. Potrivit Antena3,  reprezentanţii primăriei au anunţat că nu vor mai fi alimentate maşinile instituţiei cu combustibil din România.

Citeşte şi:

Proteste la benzinării din Bucureşti şi Iaşi. Clienţii plătesc doar cu mărunţiş – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel