Proteste mineri. Chirieac, către Zamfir: Dom`ne, ce noroc aveți! Dacă era guvern PSD, vă scotea de păr
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
captură video cu minerii care au ieșit din mine după o săptămână
captură video cu minerii care au ieșit din mine după o săptămână
În contextul protestelor minerilor care și-au cerut drepturile salariale restante, analistul politic Bogdan Chirieac crede că, dacă ar fi fost PSD la Putere, societatea ar fi avut o reacție virulentă. Cum răspunde Daniel Zamfir, senator PSD. 

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a spus senatorului PSD Daniel Zamfir, în emisiunea de astăzi de la DCNews și DCNewsTV: ”Dom`ne, ce noroc ați avut! Dacă era un guvern PSD și nu plăteați salariile minerilor, vă scotea de păr din Parlament și din Guvern”. ”Corect, numai că nu s-ar fi întâmplat asta” a punctat Daniel Zamfir.

”Dom`ne, oamenii ăștia nu cereau măriri de salariu, își cereau dreptul lor, pe ce au muncit! Să iasă Cîțu cu atâta aroganță să spună că ”măi, mineri, vedeți că voi, pe timpul pandemiei, v-ați luat salariile, în timp ce alții luau doar 75%”. Păi, mă, domnul premier, ăia care luau 75% stăteau acasă. Tu nu poți să le reproșezi acestor oameni că le-ai plătit salariile pentru că au muncit. Dom`ne, e dreptul lor!” a mai spus senatorul.

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel