Proteste în toată țara. Diana Tache: Manipulare MAJORĂ! Nu mai putem, nu se mai poate
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Jurnalista Diana Tache a afirmat că are loc o manipulare majoră cu privire la protestele din România din aceste zile. 

"Este o manipulare majoră, este exact felul în care se protesta în 2017 pentru OUG13. Când erau întrebaţi protestatarii pentru ce protestează, spuneau că vor să se bage coşuri de mână la Lidl. Coşurile de mână de la Lidl sunt, de fapt, măştile despre care se vorbeşte acum. 

Ieri aveam o discuţie în contradictoriu cu dl Seidler (n.r. Cristian Seidler - USR), care spunea că protestul este anti-mască doar pentru că s-a dat foc unor măşti zilele trecute. Important e să se înţeleagă gestul, simbolul pe care l-au ales oamenii ăştia. 

Eu cred că nu e vorba despre altceva decât despre faptul că nu mai putem, nu se mai poate, şi când discutăm despre faptul că nu se mai poate, nu ne referim la pandemie. Înţelegem toţi. Eu nu am nicio problemă cu restricţii noi, cât timp ni se explică, ni se spune, ni se indică o prognoză. Tache, dacă porţi mască, dacă mergi în poziţie de drepţi prin Piaţa Victoriei, noi promitem că se întâmplă asta în două săptămâni, o lună. Dar nimeni nu discută cu noi!", a declarat Diana Tache la DC NEWS TV. 

Dan Barna, criticat după ce i-a numit pe protestatari "huligani şi fascişti"

"În clipa în care discutăm despre faptul că aceste măsuri sunt impuse de oameni care nu le respectă, atunci există o problemă. Nu suntem supuşii lor, şi mă adresez acum dlui Barna. Nu suntem angajaţii SPP, nu ne poate spune dl Barna să îi ridicăm ochelarii de pe jos sau să îi deschidem uşile pe la Parlament. Dl Barna trebuie să vorbească cu noi într-un parteneriat, dl Barna este vicepremierul Guvernului şi trebuie să înţeleagă că atunci când transmite lucruri, nu sunt ordine, ci solicitări pe care le explică, le motivează. Mai mult decât atât, trebuie să fie exemplu pentru noi!", a mai spus jurnalista. 

Dan Barna i-a numit pe protestatari "huligani şi fascişti" şi a afirmat că Guvernul nu va face niciun pas înapoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel