Proteste în SUA. Ilan Laufer, transmisiune specială. Chirieac: Lucrurile astea le-am văzut numai în filme
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Proteste SUA - imagine cu rol ilustrativ 
Sursa foto: Agerpres
Proteste SUA - imagine cu rol ilustrativ Sursa foto: Agerpres
Bogdan Chirieac, analist politic, este de părere că protestele din SUA nu duc decât la o adâncire a crizei economice și sociale. 

Ilan Laufer a susținut o nouă transmisiune în direct la România TV din Miami, Statele Unite. Politicianul a vorbit despre situația actuală privind protestele, dar și despre problemele din economie. 

”Din fericire, ieri a fost o noapte mai liniștită, dar, în acest moment, în SUA, situația e destul de dificilă. În Miami, aseară situația a fost mai liniștită. Mă aflu în fața celui mai mare mall de aici, este închis, nu e nimeni. Din punct de vedere economic și social situația este foarte complicată. Mall-uri și magazine închise din cauza acestei situații și asta după ce abia au fost redeschise. Măsurile pentru a salva economia nu încetează în SUA, iar în România nici măcar nu au apărut”, a declarat Ilan Laufer într-o transmisiune în direct de la Miami. 

Adâncirea economiei din SUA

Analistul politic Bogdan Chirieac, invitat în platoul de televiziune, a comentat în urma declarațiilor făcute de Ilan Laufer. 

”În ultimii ani, am văzut în America lucruri inimaginabile. Naționalizarea băncilor în timpul crizei din 2008. Așa ceva era de neimaginat. Apoi statul de drept l-am văzut în cazul generalului Michael Flynn, când FBI și CIA au falsificat dovezile împotriva unui înalt general al Serviciilor Secrete ale Armatei Americane pentru a-l afecta pe președintele ales. Ori lucrurile astea nu le vedeam decât în filme. Nu ne imaginam că lucrurile ăstea sunt posibile în realitate. Ce ne spune Ilan în acest moment este că revoltele care au avut loc nu au făcut altceva decât să adâncească criza economică, asta deși Donald Trump a anunțat un program fără precedent, deși economia americană mergea foarte bine în ianuarie. Aceste revolte nu fac decât să adâncească criza economică, dar și criza socială. Adversitatea într-o parte a minorității Africa în America din SUA și o parte a grupării albilor rămâne”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel