Proteste de amploare, marele absent. Mirel Palada, către Răzvan Dumitrescu: De ce te miri?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mariana Alecu
Sursa foto: Facebook Mariana Alecu
Sociologul Mirel Palada a analizat protestele anti-restricții care au avut loc în România, în ultimele zile, și a vorbit despre marele absent din această perioadă.

"Înainte, domnul Iohannis ieşea tot timpul şi încerca să stabilească că este "guvernul lui", prin mesaje publice. Acum, de ce nu se mai vede domnul Iohannis având în vedere situaţia din ţară, nu ar trebui să se vadă, în primul rând, domnul preşedinte?", a fost întrebarea jurnalistului Răzvan Dumitrescu pentru sociologul Mirel Palada.

"Să nu uităm că, din 2015 încoace, de când a fost ales preşedintele tuturor românilor, domnul Iohannis a avut o atitudine foarte cinică şi foarte politizată. O perioadă lungă de timp, 3-4 ani, în perioada primului mandat, dânsul a schiat mai mult decât a vorbit la televizor sau a dat interviuri. A fost practic absent din viaţa politică. A guvernat de manieră autoritară şi cinică şi arogantă, fără să vină să dea socoteală.

Când a ieşit Iohannis să vorbească? Atunci când a avut nevoie, în campania electorală. Atunci s-a transformat într-un agent electoral al celor care l-au adus la putere - al PNL şi USR - a vorbit de a făcut scurtă la gât şi, după ce a câștigat alegerile, s-a retras înapoi în muţenie. Muţenia este caracteristica principală a dânsului. Aşa că, acum, de ce te miri că nu vorbeşte?", a spus Mirel Palada, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, de la DCNews TV.

Vezi și: PROTEST anti-restricții. Mădălina Hideg răspunde: E confiscat POLITIC?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel