Protestatarul Dide, mesaj despre fetița jandarmeriței care a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Protestatarul Cristian Mihai Dide, cel despre care presa a titrat că a publicat un mesaj din care se înțelegea că "s-a bucurat de moartea unei femei-jandarm", a făcut un anunț.

Cristian Mihai Dide a transmis cum putem să o ajutăm pe micuța care, în urma tragediei, a rămas fără mamă. 

”Fetița jandarmeriței care a murit are nevoie de bani. Moraliștilor, să vă vedem! RO87UGBI0000332003107RON, Garanti, Maniliuc Daniel”, a fost mesajul protestatarului. Răspunzându-i unui prieten de pe Facebook, Cristian Mihai Dide a spus că și el va dona pentru fetiță.

Larisa Mihaela, fetiţa rănită alături de mama ei pe o trecere de pietoni din Suceava, are leziuni cerebrale extrem de grave și are nevoie de ajutor pentru continuarea tratamentului.

Micuţa de aproape doi ani este într-o stare gravă. Respiră singură şi deschide ochii, dar nu dă semne că înţelege ce se petrece în jurul ei. Familia are nevoie acum de sprijin financiar ca să poată continua tratamentul.

Cei care vor să dea o mână de ajutor pot să pună bani în contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON, deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel.

Interviu

Protestatarul Cristian Mihai Dide, cel despre care presa a titrat că a publicat un mesaj din care se înțelegea că "s-a bucurat de moartea unei femei-jandarm".

Au urmat reacții furioase la adresa lui. Dar de ce a postat un astfel de mesaj un om care de doi ani este în stradă, în Piața Victoriei? Un om care nu pare lipsit de umanitate. Cei care îl cunosc știu că face gesturi extreme pentru ca vocea să-i fie auzită, dar de aici până a se bucura de moartea cuiva pare cale lungă. Ne-a spus că a vrut doar să îi facă pe oameni să nu uite ce s-a întâmplat pe 10 august în Piața Victoriei. Dar, după cum a declarat chiar el, a ales o manieră greșită. Și regretă că s-a înțeles că se bucură de moartea unui om.

Într-un interviu pentru DC News, Cristian Mihai Dide și-a motivat mesajul de pe Facebook.

"Postarea a venit din senin, a fost ca un semn de revoltă. Nu am deschis știrea. Am vrut să-mi arăt nemulțumirea față de Jandarmeria Română. Știu că nu este o postare foarte bine aleasă. Regret ce s-a întâmplat la Suceava. Îmi pare rău că o mamă a murit și un copil este în comă. Regretabil mai este și faptul că s-a reușit schimbarea agendei publice atât de ușor doar cu o postare pe Facebook. La fel de regretabil este și că oamenii uită repede ce ai făcut și ești pus la zid în urma unei singure postări", a zis Cristian Mihai Dide pentru DC News.

CITIȚI INTERVIUL INTEGRAL AICI - https://www.dcnews.ro/dide-si-moartea-femeii-jandarm-interviu-ce-ascunde-postarea-care-a-socat-romania_623565.html

 

VEZI ȘI: Dide și avocata Ingrid Mocanu, război total după protestul din Franța


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel