Protestatar, CITAT la Poliție. Primarul Sectorului 1 lămurește De Ce
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un tânăr care a proiectat imagini pe clădirea BRD în timpul protestelor din Piața Victoriei a scris pe Facebook că a fost citat la Poliție. BRD a precizat că banca nu a făcut nicio sesizare. Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a lămurit situația. 

”Este vorba de un cetăţean care a făcut o reclamaţie, am înţeles că locuieşte în acel bloc pe care se proiectau acele mesaje. Obligatoriu, Poliţia a trebuit să meargă la faţa locului, să ia legătura cu firma care proiecta acele mesaje. Nu va fi nicio amendă, asta v-o spun eu. Sper să se prezinte, nu cred că nu se va prezenta, pentru că nu are nimic de ascuns. Noi trebuie să dăm curs unei reclamaţii. Aşa e legea. Dacă nu dăm curs reclamaţiei, intrăm la abuz în serviciu şi ştiţi foarte bine - am vorbit destul în ultimele zile de abuzul în serviciu”, a precizat Tudorache, într-o declaraţie acordată presei.

El a adăugat că, în cazul în care proprietarul laserului nu se va prezenta la sediul Poliţiei, riscă să primească amendă.

”Aşa e procedura, când mergi la o reclamaţie, soliciţi să vină la sediul Poliţiei. Aşa e procedura. Dacă nu se prezintă: amendă. Eu sper să se prezinte”, a mai spus el.

Primăria sectorului 1 a anunţat, miercuri, că la Poliţia Locală a fost formulată o sesizare din zona adiacentă imobilului de unde s-au proiectat mesaje laser în timpul manifestaţiilor din Piaţa Victoriei, dar că nu există elemente care să conducă la aplicarea unei sancţiuni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel