Protest. Procurorul Pîrlog, dat afară din misiunea EUPOL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Bogdan Pîrlog
Bogdan Pîrlog
Procurolul Pîrlog, prezent la protestul din Piața Victoriei, se pare că a fost expulzat din Afganistan din misiunea EUPOL.

Bogdan Pîrlog, procurorul militar despre care jandarmii susțin că a fost prezent în punctul de comandă în ziua de 10 august, la protestul din Piața Victoriei, se pare că a avut probleme în timpul misiunii EUPOL. Potrivit Antena 3, acesta ar fi cerut zile de concediu medical nelimitat, deși regulamentul prevedea că are voie la 20 de zile pe an. În documentul oficial, conform sursei de mai sus, se arată faptul că ar fi avut probleme de comportament în Afganistan.

Bâlbe despre prezența și scopul lui Pîrlog în Piața Victoriei

Declarațiile cu privire la prezența procurorului Pîrlog la centrul de comandă al Jandarmeriei în timpul protestului de pe 10 august se pare că se bat cap în cap.

"Mi-a fost prezentat în jurul orei 17.00. A fost prezent pe parcursul întregii misiuni. Din ce știu și îmi aduc aminte a plecat undeva spre sfârșitul misiunii undeva la 4.00 dimineața. Mi-a spus că este procuror militar de serviciu", a declarat Laurențiu Cazan, coordonatorul misiunii de la protest.

Pe de altă parte, se pare că în raportul său, procurorul a declarat că a stat doar câteva ore și că era doar în trecere prin zonă. 

A fost audiat 

"El a fost audiat de conducerea Parchetului Militar și întrebat ce s-a întâmplat pentru că nu și-a avertizat șefii, pentru că în momentul în care te autosesizazi și faci un proces verbal de autosesizare, în secunda doi suni șefii și spui 'sunt la fața locului...'. Și a spus că a plecat cu bicicleta spre casă. A fost audiat și jandarmul care l-a dus la domnul Cazan și la ceilalți", a declarat Adina Anghelescu la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel