PROTEST PIAȚA VICTORIEI / VIDEO LIVE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mai mulți oameni s-au strâns, la această oră, în Piața Victoriei și protestează. Ei strigă: ”toate partidele, aceeași mizerie!”

Oamenii din Piața Victoriei îndeamnă la nerespectarea regulilor din starea de alertă. ”Nu acceptați să vă fie luată temperatura! Vă este luată libertatea!”, se aude pe filmarea distribuită pe Facebook.

”Mâine vom ieși din nou! Lăsați micii și muștarul și veniți aici!”, spun protestatarii din Piața Victoriei.

Protestele sunt interzise în starea de alertă. Sunt aproximativ 300 de persoane la mișcarea de stradă organizată vineri, 15 mai.

Amintim că și Cristian Mihai Dide a anunțat că va ieși în Piața Victoriei, vineri, de la ora 20:00, împotriva PNL.

Iată video de la fața locului:

Jandarmii atrag atenţia românilor cu privire la faptul că, în timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşuarea de mitinguri, demonstraţii sau alte astfel de întruniri sunt interzise.

"Fiți responsabili!

În mediul online au fost anunțate mai multe evenimente prin care cetățenii sunt invitați să participe la manifestații publice. Printre măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 se numără și aceea de interzicere a organizării și desfășurării de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri în spații deschise.

Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să nu participați și să nu răspundeți la astfel de evenimente. Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!", transmite Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel