PROTEST PIAȚA VICTORIEI. PROVOCARE simplă pentru invincibila Oana Lovin / foto
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Protestul de duminică a fost, printre altele, și pentru a nega existența coronavirusului. 

Cei mai mulți oameni prezenți în Piața Victoriei nu aveau mască de protecție, iar cei care o aveau... o țineau la mișto sub barbă sau agățată la mână. Oamenii ăștia se simt fără libertate dacă poartă o hârtie agățată de urechi. Erau acolo și mămici cu copii, și bunici, și tineri. Toți se cred invincibili. Pe ei nu îi poate atinge ceva ce nu se vede. Că nu cred că nu le pasă. Cred că pur și simplu nu cred ceea ce nu văd. Dar nici pe Dumnezeu nu l-au văzut și totuși susțin că există.

2. AGERPRES.  (protest-_15674800.jpeg)

(În imagine: cred în Dumnezeu, nu cred în Covrig 19)

Dar nu este vina lor. Este vina celor care le-au indus ideea că noul coronavirus este o invenție mondială. Să luăm exemplu frumoasei Oana Lovin. Nu a zis cu subiect și predicat că nu există noul coronavirus, dar se comportă în asemenea manieră. S-a pozat cu destulă lume la protest. E curajoasă, invincibilă. O fi luat sparanghel și a căpătat imunitate la Covid-19... E din categoria Oliviei Steer. Lumea se uită în gura ei pentru că este frumoasă.

Dacă ambele ar fi niște buboase, nimeni nu le-ar mai lua în seamă. Dar așa... cine nu se uită în gura Oliviei Steer sau a Oanei Lovin? Mă rog, la Oana Lovin se uită nu doar în gură. Dar ăștia sunt ”liderii” protestelor pe care îi urmați... 

Oana Lovin, ce zici dacă data viitoare faci un protest printre bolnavii de Covid-19? Ce zici dacă faci un protest printre oamenii infectați, cu noul coronavirus, de la terapie intensivă? Hai că ești invincibilă și poți! Dar să fii echipată tot la fel: cu machiaj, pălăriuță, zâmbet larg și să le șoptești lozinci la ureche celor cu plămânii făcuți praf și care ar putea muri din moment în moment. Ce zici, te bagi?

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel