PROTEST OUG Coduri Penale. Chirilă vrea ca românii să iasă în stradă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă
Comitetul Executiv al PSD a decis ca Guvernul să modifice prin ordonanță de urgență Codurile Penale, mai exact acele prevederi declarate constituționale de către CCR.

În acest context, Tudor Chirilă a chemat oamenii în stradă. A zis că speră ca românii să răspundă la această ordonanță așa cum au răspuns și la OUG 13.

”Hotii s-au intors de unde au plecat in ianuarie 2017. La ordonanta de urgenta - cel mai iubit instrument de infractori. Si-au dat seama ca nu merge cu legiferarea in parlament asa repede cum isi doresc deci s-au intors la ordonanta. Nu de alta, dar e urgent sa scape de puscarie, chiar daca nu e urgent pentru poporul roman. Tupeul astora ar trebui sa ne aduca aminte de felul in care a fost sfidat poporul asta in comunism de catre oligarhia de partid si de stat care ulterior a si preluat puterea. Viorica Dancila ar trebui sa stie ca niciun infractor nu merita sa risti atata pentru el. Sper ca lumea sa raspunda la aceasta ordonanta asa cum a raspuns si la OUG 13”, a fost mesajul lui Tudor Chirilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel