PROTEST. Medicii de la C.C. Iliescu, în stradă!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Medicii, asistentele și infirmierele de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală protestează din nou, principala nemulţumire a acestora fiind legată de venituri.

"Suntem în poziția de a nu putea acorda nici măcar sporurile minime, cuprinse în regulament. Nu avem bani nici măcar pentru sporurile minime. Din acest motiv spun că este păcat ca o lege care face istorie în România postdecembristă să nu poată fi pusă în aplicare din cauza unor amănunte, pentru că câteva zeci sau sute de milioane de lei, pentru o țară care are un PIB de 200 de miliarde de euro ... e un amănunt", a declarat managerul Institutului, Șerban Bubenek, care este alături de protestatari, în stradă, informează Pro tv.

[citeste si]

Şi angajaţii de la Institutul "Marius Nasta" au protestat din nou joi, susţinând că veniturile salariale ar fi nemajorate la infirmiere şi îngrijitoare, iar sporurile au scăzut de la 100%, în prezent ele fiind diferenţiate pe diferite categorii de personal şi la medici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel