Protest la Primăria Capitalei. Cristian Mihai Dide are INTERZIS - document oficial
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dide, la Jandarmerie
Dide, la Jandarmerie
Cristian Mihai Dide anunțase că are de gând să protesteze pe 27 august 2019, la Primăria Capitalei, față de "încercările repetate ale Gabrielei Firea de a legaliza prin acţiuni ilegale companiile primăriei, cât şi intervenţiile neprofesioniste asupra parcului Cişmigiu".

Ulterior, Cristian Mihai Dide a fost înștiințat că în ziua în care vrea să protesteze la Primăria Generală a Capitalei, acolo mai are loc o altă adunare publică. Din acest motiv, i se interzice desfășurarea protestului fiind două tipuri de evenimente de stradă pe 27 august 2019.

Documentul nu reprezintă un act de autorizare din partea Primăriei București în vederea desfășurării activității solicitate de Cristian Mihai Dide.

VEZI AICI DOCUMENTUL PRIMIT DE CRISTIAN MIHAI DIDE.

Care era scopul protestului organizat de Cristian Mihai Dide 

”Scopul adunării publice îl constituia manifestarea nemulțumirii față de "încercările repetate ale Gabrielei Firea de a legaliza, prin acțiuni ilegale, companiile primăriei, cât și intervențiile neprofesioniste asupra parcului Cișmigiu", transmitea, ieri, Cristian Mihai Dide, președintele asociației Evoluție în instituție.

"Vă facem cunoscut că în data de 27 august 2019, între orele 10:00 – 22:00, vom organiza o adunare publică pe Bulevardul Elisabeta, vis-a-vis de Primăria generală a Municipiului București, lângă parcul Cișmigiu.

Menționăm că la acest eveniment se vor folosi un generator silentios de curent electric de 2.3 KVA (rezervor benzină cu capacitatea de 3.7 litri), un sistem de sonorizare și recuzită de protest (steaguri, pancarte, bannere, portavoce)

Estimăm că la aceasta adunare publică vor participa circa 100 de persoane. Vă asigurăm că adunarea se va desfăşura în mod paşnic şi civilizat", transmitea, ieri, Cristian Mihai Dide, președintele organizației Evoluție în instituție, pentru DC News.

"În sprijinul bunei desfăşurări a adunării, nu solicităm din partea primăriei şi a organelor de poliţie si jandarmi nici un fel de sprijin", mai apărea în document.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel