Chirieac, semnal către Orban: Când ajung să provoace MORȚI, trebuie!
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat ce provoacă furia oamenilor și îi determină să iasă în stradă, să protesteze și chiar să recurgă la acte de violență. 

Un protest de amploare a avut loc în această după-amiază în fața Ministerului Sănătății, relatează România TV. Zeci de persoane au mers cu steaguri și au scandat împotriva restricțiilor impuse de autorități. Jandarmii au intervenit după ce unii protestatari au devenit agresivi. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la postul TV unde a comentat incidentele. 

”Este pur firesc și omenesc. Este această revărsare de ură împotriva prostiei Guvernului. Acest Guvern al proștilor reușește să scoată lumea din minți. Lipsa totală de asumare a responsabilității. Din Guvern nu și-a asumat nimeni responsabilitatea. Asta provoacă furia oamenilor. Așa cum pot să spun despre un Guvern că e deștept, așa pot să spun despre un Guvern că e prost, cum e cazul aici, în deciziile pe care le ia și cărora noi le suportăm consecințele. Deciziile acestea sunt cunoscute, precum închiderea piețelor, a restaurantelor, cu faptul că au refuzat categoric să deschidă spitalul acela de la Lețcani, care avea 102 locuri la ATI pentru că era făcut de doi președinți de CJ, aparținători de PSD. S-a supraîncărcat spitalul de la Neamț și a fost o catastrofă. Eu înțeleg dorința de bine a premierului Orban, a ministrului Nelu Tătaru, chiar și a președintelui Iohannis și nu înțeleg sub nicio formă atacurile desfășurate în mod continuu la adresa unor partide politice, în special a PSD-ului, dar nu au cu cine. Eu înțeleg că sunt alegeri, înțeleg că premierul nu se poate debarasa de inși care nu trec testul PISA. Sunt analfabeți funcțional. Dar atunci când acești indivizi, proști pur și simplu ca inteligență, ajung să provoace morți atunci trebuie să te derobezi de ei indiferent ce va fi la alegeri”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel