PROTEST la Cotroceni. Oamenii, în stradă: Fără portocale în justiție - LIVE TEXT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mai mulți oameni s-au strâns, miercuri, în fața Palatului Cotroceni unde protestează împotriva lui Klaus Iohannis. Evenimenul se numește "Fără portocale în justiție".

La acest protest și-a anunțat prezența și Liviu Pleșoianu, deputat PSD. DC NEWS a transmis, în format LIVE TEXT, cele mai importante momente de la eveniment.

UPDATE: "Vrem revocarea doamnei Kovesi. Nu se mai poate așa! Mi-e rușine cu un președinte precum Klaus Iohannis", a spus o femeie care a venit la protest. Oamenii au portocale în mâini făcând aluzie la procurorul Mircea Negulescu.

La eveniment sunt și Mălin Bot și Sandu Matei.

UPDATE: Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, se află la protest.

VEZI ȘI: PROTEST la Cotroceni. Mircea Badea, comentariu despre oamenii din stradă

UPDATE: PROTEST Cotroceni. Liviu Pleșoianu: O spun foarte CLAR!

------

Liviu Pleșoianu a promis, încă de marți seară, că va fi în stradă.

"Vă dați seama că vin alături de voi miercuri, la Cotroceni, la ora 18.00! ... Kovesi, România NU e sufrageria ta! Iohannis, eu NU sunt "românul tău". Sunt doar român, LIBER! Vă aștept acolo pe toți cei care mai credeți în LIBERTATE și DEMNITATE!", a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Amintim că și sâmbăta trecută a avut loc un protest împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, în faţa Palatului Cotroceni, printre participanţi numărându-se şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care şi-a exprimat nemulţumirea că şeful statului "o acoperă" pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Decizia lui Tudorel Toader

La acel moment, parlamentarul social-democrat a vorbit şi despre anunţul făcut de ministrul Justiţiei cu privire la raportul referitor la DNA.

"Este o chestiune ilogică să vii de urgenţă din Japonia, după care ne anunţi că ne vei anunţa. Este absolut aberant din punctul meu de vedere. (...) Singura decizie normală pe care poate să o ia un ministru al justiţiei, oricare ar fi el în această ţară, este să solicite revocarea doamnei Kovesi şi a domnului Lazăr", a susţinut Liviu Pleşoianu.

știrea se actualizează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel