La Cluj-Napoca încă nu sunt închise restaurantele în interior, dar se întrevede aceeași decizie în viitorul apropiat. Acest fapt îi pune serios pe gânduri pe angajații din HoReCa.
Chef Bogdan Fărcaș din Cluj a vorbit, pentru DC News, despre situația gravă, care distruge munca și afacerea de o viață a angajaților HoReCa.
'Situația este foarte, foarte gravă! Dacă vom închide din nou, 70% din restaurante nu o să mai reziste! Și zeci de mii de oameni vor rămâne fără serviciu! Ce o sa facă toți acei oameni? Eu nu am nicio idee. De exemplu, în familia mea, din 6 membri, 4 muncim în HoReCa' a declarat chef Bogdan Fărcaș.
'Oare ce se va întâmpla dacă închidem din nou? Suntem oameni care facem asta de o viață, de 10-20-30 de ani. Ce să facem? Este foarte, foarte grav și trist dacă ajungem din nou să închidem restaurantul. Din păcate, multe soluții nu sunt. Probabil, vom încerca cu delivery și cu terasa cât ne mai permite vremea, adică pentru foarte puțin timp 'a spus chef Bogdan Fărcaș.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați
- Lui Mihai Mărgineanu nu i-a venit să creadă ce a văzut în Vama Veche / foto în articol