Data actualizării:
Data publicării:

Protest diaspora. Radu Herjeu, reacție după ce s-au aruncat ”pungi cu excremente”

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
RADU HERJEU
RADU HERJEU
Radu Herjeu a reacționat după ce purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti a spus că oamenii au aruncat inclusiv cu ”pungi cu excremente” înspre forțele de ordine.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, a declarat vineri, la Antena 3, că jandarmii sunt în dialog permanent cu protestatarii din Piaţa Victoriei, pentru a-i determina pe aceştia din urmă să nu mai arunce cu diverse obiecte către forţele de ordine, dar a menţionat că jandarmii au fost obligaţi să folosească spray-urile din dotare când a fost rupt gardul de protecţie. "Colegii mei discută în permanență cu ei pentru a-i determina să nu mai arunce înspre forțele de ordine cu diverse obiecte. S-au folosit inclusiv pungi și cu excremente, cu urină, care au fost aruncate către forțele de ordine. Au fost aruncate, de asemenea, și pietre", a spus, la Antena 3, vineri după-amiază, Georgian Enache.

Herjeu, reacție

”Înțeleg că manifestanții, floarea românimii carevasăzică, autoexilații curajoși care au refuzat să trăiască într-o țară coruptă și condusă de hoți, au aruncat cu excremente în jandarmi!

Acum, ce să zic, toți ne străduim să scoatem din noi ce avem mai bun și să împărtășim celorlalți!

Nea liiceanu, nea tismăneanu, mergeți dom'ne acolo, să vă luați notițe pentru viitoarele ode aduse obscenității!”, a scris, vineri, Radu Herjeu pe Facebook.

Vezi și: Protest 10 august. Georgian Enache: Au aruncat pungi cu excremente


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel