Protest cu pancarte în Parlament. Replica savuroasă a lui Ponta
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
529db1ae95f9cf375c000000
529db1ae95f9cf375c000000

Premierul Victor Ponta a prezentat, marți, în Parlament, proiectul Legii bugetului pentru anul 2014. Mai mulți parlamentari ai Opoziției au ales să boicoteze și au venit cu pancarte sau au ales să pună în locul lor o pancartă. "Avem mai multe pancarte decât membri ai Opoziției”, a constatat președintele de ședință. 

Premierul Victor Ponta a subliniat: "Îi salut pe colegii care sunt după pancarte, bănuiesc că v-ați pus după pancarte ca să nu vă recunosc că veneați să negociați cu noi ca să veniți la majoritate". Victor Ponta a adăugat: "E bine să rămâneți acolo. Însă evident Guvernul se află la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde la toate întrebările".

Protestul cu pancarte prin care este criticat Guvernul a fost inițiat de parlamentarii PP-DD. În partea de sală unde stă grupul PDL au fost afișate pancarte cu chipurile lui Victor Ponta și Crin Antonescu pe care scria „Mincinoșii”, scrie Digi 24.

A început în tăcere, cu mesaje scrise pe pancartă, a continuat cu scandal. Parlamentarii PP-DD au decis să părăsească şedinţa de plen în semn de protest faţă de discursul mincinos, spun ei, al premierului Victor Ponta.

Parlamentarii PP-DD au fost nemulțumiți pentru că "niciun amendament de-al nostru nu a fost trecut pe lista amendamentelor, ci au fost ignorate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel