Urmărește emisiunea live
Protest 4 noiembrie. Cristian Dide: Vrem să transmitem un mesaj Parlamentului European
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cristian Dide
Cristian Dide
Cristian Mihai Dide organizează un nou miting în Bucureşti prin care doreşte să transmită un semnal oficialilor europeni, după discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European. 

Cristian Mihai Dide organizează un miting prin care doreşte să se transmită un mesaj către Parlamentul European, în replică la prestaţia şi discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul UE.

"Mesajul pe care vrem să-l transmitem este că noi nu vrem o direcţie spre Est, iar direcţia noastră este pro-europeană şi suntem nemulţumiţi de mesajele pe care le transmite Viorica Dăncilă cum că ea conduce un guvern care e iubit de români. Vrem să le arătăm  oficialilor europeni, că ceea ce le-a spus Viorica Dăncilă în Parlamentul European este o minciună", a declarat Cristian Dide pentru DC News. 

Protestul va avea loc în data de 4 noiembrie, începând cu ora 18.00

"Mâine (n.r. - miercuri, 10 octombrie) vom notifica Primăria Capitalei cu privire la acest miting. Astăzi mai lucrăm la ceea ce înseamnă organizarea şi vom mai avea nişte discuţii pe această temă, iar după ce vom face notificarea vom ieşi cu numărul de înregistrare şi voi da declaraţii de presă. Protestul va avea loc în data de 4 noiembrie, începând cu ora 18.00", a mai declarat interlocutorul nostru.

Întrebat dacă se aşteaptă la noi violenţe aşa cum s-a întâmplat la protestul diasporei din 10 august, Cristian Dide a declarat: "Eu nu m-am aşteptat nici în 10 august la aşa ceva. După evenimentul de atunci, orice este posibil. Mâine, prin cererea pe care o voi depune la Primăria Capitalei, nu voi solicita ajutorul forţelor de ordine. Ele să-şi facă datoria şi să păzească, să asigure perimetrul Guvernului, iar noi, dacă vom avea probleme, vom folosi serviciul de urgenţă 112 în caz de orice eveniment."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel