PROTEST 10 AUGUST 2020. Se anunță o mare ieșire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
protest
protest
Se pregăteşte un mare protest în data de 10 august 2020. 

Protestatarul Sandu Matei a creat pe Facebook evenimentul "Vrem vinovaţii pentru #jandarmiada din 10 August", care va avea loc luni, 10 august 2020, la sediul DIICOT. 

"Vom face tot ce tine de noi ca oameni civici, pentru ca dosarul 10 August sa nu aiba soarta dosarelor Revolutiei si mineriadelor, unde un grup de oameni 'asociati' le blocheaza de 30 ani in anchetele procurorilor.

VREM DESECRETIZAREA DOCUMENTELOR OPERATIVE a interventiei violente!

Am fost acuzati de instigare si participare la ,,lovitura de stat,, de cei mai importanti oameni politici ai Statului, exista plangeri si un dosar pt lovitura de stat inaintat de Dragnea si sefii jandarmeriei de atunci.

PNL prin vocile importante ale domnilor; Orban, R.Bogdan, Vela, au promis ca dosarul 10 august este prioritatea nr 1 daca ajung la Guvernare. In afara unor razbunari politice si niste stenograme fake, NU au facut nimic pt a urgenta ancheta.  PNL si datorita acestui protest violent voi sunteti azi la guvernare, insa actorii principali am fost NOI, cei gazati, amendati, retinuti si batuti ! Uitam, iertam, sau ne vedem cu totii pe 10 august in fata la DIICOT!?", scrie pe pagina evenimentului lansat pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel