Tensiuni la un cămin din Iași. Litera Z, semnul lui Putin, a apărut la fereastra unui student
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
A fost stupoare azi la un cămin studențesc din Iași după ce un student a fost acuzat că susține războiul lui Putin. Situația a luat o întorsătură după ce a fost descoperită confuzia.

Unul dintre însemnele cunoscute ale armatei lui Putin a fost expus la Iași, stârnind nemulțumiri și controverse în rândul refugiaților ucraineni din țara noastră.

Un steag pe care a fost desenat litera Z, semnul dictatorului Vladimir Putin, a fost afișat pe unul din căminele din campusul Tudor Vladimirescu.

Dupa ce politistii au ajuns la usa studentului s-a deslusit si ”misterul”. Era un banal prospop cu un cal în grajd dar, care, pus la uscat pe jumătate, a generat o situație comică.

Polițiștii au fost alertați de alt student

Oamenii legii au fost alertați cu privire la însemnul afișat pe balconul unui student, după ce uncoleg de al lui a reacționat la vederea „prosopului putinist”. În zonă sunt cazați mai mulți refugiați ucraineni, ceea ce l-a determinat pe celalalt student să transmită informația autorităților.

„Știu că în T20 sunt cazați refugiați. Îmi e greu să cred că e doar o coincidență nefastă. Posibil un student teribilist. Oricum, neplăcut pentru refugiații care văd asta”, a explicat administratorul campusului pentru ziaruldeiasi.ro.

Studentul a împăturit prosopul în două părți egale și l-a pus la uscat fără să observe că modelul acestuia formează litera Z. Modelul prosopului arăta capul unui cal în prima jumătare și poarta grajdului pe cea de a doua.

Însemnul care a stârnit reacții era de fapt poarta grajdului. În felul acesta, banalul prosop al studentului s-a transformat într-un mijloc de propagandă, fără ca acesta să fi intenționat acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel