Localitatea din România unde e fabrică lângă fabrică. ”Un centru industrial cum rar găsești în România”, dar cu o nevoie urgentă: Băgăm sapa în pământ anul acesta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto ilustrativ google maps
foto ilustrativ google maps
Orașul are fabrică lângă fabrică, dar și o promisiune veche de 30 de ani.

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a fost în studioul DCNews, unde a vorbit despre marile proiecte din județ. Printre altele, președintele CJ Dâmbovița a vorbit despre centura ocolitoare a orașului Găești. ”Acolo chiar avem nevoie urgentă” spune Corneliu Ștefan. Promisiunea în acest sens are o vechime de 30 ani, mai subliniază acesta. Acum va deveni și realitate!

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit și a subliniat: ”Găești este un centru industrial cum rar găsești în România. Pare ciudat: dom`ne, n-am auzit... E fabrică lângă fabrică în Găești!”. 

”Fabrică lângă fabrică și chiar se poate verifica. Astăzi (în ziua acordării interviului n.r.) a apărut achiziția publică pentru execuția centurii ocolitoare de la Găești. Este un program finanțat de CJ Dâmbovița și Guvernul României, prin programul național Anghel Saligny, 80 de ml. de lei prin programul național, 9 mil. de lei din bugetul propriu al CJ” a întărit Corneliu Ștefan. În ultimii doi ani, pentru această centură, s-au făcut studiul de fezabilitate și proiectarea, astăzi fiind publicată licitația publică pentru execuție. ”Anul acesta vom băga sapa în pământ efectiv” a promis Corneliu Ștefan. Centura va fi gata în doi ani, acum începându-se procedurile de expropriere. ”Este un drum nou-nouț” a mai spus președintele CJ Dâmbovița. 

Vezi mai mult și interviul complet mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel