Data publicării:

Proiect aşteptat de zeci de mii de oameni, demarat în Bucureşti. Dan Tudorache: E o premieră în România

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, anunţă demararea unui proiect unic în ţară care aduce beneficii pentru zeci de mii de oameni care locuiesc la bloc. 

Dan Tudorache, edilul Sectorului 1 al Capitalei, anunţă demararea lucrărilor de modernizare a lifturilor de la blocuri care au nevoie de reparaţii. Potrivit primarului, este un proiect unic în ţară, Sectorul 1 fiind prima administraţie locală care investeşte în modernizarea lifturilor vechi de zeci de ani care prezintă pericol în exploatare.

"Deja am dat drumul la lucrări şi în continuare scoatem la licitaţie noi blocuri pentru a fi schimbate componentele de la lifturi. Suntem prima administraţie care face lucrul acesta, ne-am chinuit mult să schimbăm anumite prevederi din lege, cu colegii noştri parlamentari, am reuşit şi suntem prima care am şi dat drumul la lucrări.

Acum se lucrează la ele. Durează între o lună şi două luni modernizarea unui lift în funcţie de ce componente trebuie înlocuite", a anunţat Dan Tudorache într-un interviu acordat DC News.  

VIDEO: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel