Programul Teatrului Mic pentru 13-14 septembrie 2024: Comedie de calitate la Sala Radu Beligan
Data publicării:
Autor: Tudor Polojan
WhatsApp
Teatrul Mic vă invită la spectacolele din 13 și 14 septembrie.

13 septembrie, ora 19:00 – Pensiune completă

Pe 13 septembrie, la ora 19:00, publicul este invitat la spectacolul Pensiune completă, pus în scenă la Sala Radu Beligan a Teatrului Mic. Traducerea piesei este semnată de Marica Beligan, iar regia și adaptarea îi aparțin lui Gelu Colceag. Scenografia este realizată de Bogdan Spătaru.

Distribuția include nume remarcabile precum Cristi Iacob, Ana Bart, Ruxandra Enescu, Andrei Seușan, Claudia Prec, Vitalie Bantaș, Liliana Pană, Bogdan Talașman, Andreea Grămoșteanu, Claudiu Istodor și Cuzin Toma.

Piesa explorează o situație plină de umor și complicații: soțul, care de zece ani își petrece timpul la un hotel sub pretextul unor călătorii profesionale, își vizitează, de fapt, amanta. Într-o întorsătură neașteptată, soția decide să-i facă o surpriză și să i se alăture la hotelul mult-lăudat, ceea ce dă naștere la o serie de încurcături amuzante.

Durata spectacolului este de 1 oră și 45 de minute. Biletele pot fi achiziționate online aici.

14 septembrie, ora 19:00 – Bigamul

Pe 14 septembrie, la aceeași oră, Sala Radu Beligan găzduiește spectacolul Bigamul, regizat de Gelu Colceag, cu scenografia semnată de Ioana Pashca. Asistent de regie este Teodora Petre.

Din distribuție fac parte Claudiu Istodor, Simona Mihăescu, Ana Bart, Vlad Corbeanu, Rareș Florin Stoica, Claudia Prec și Viorel Cojanu.

Descrisă de criticul Alina Maer drept o comedie care „cucerește spectatorul oricât de pretențios, deprimat sau mofluz ar fi acesta”, Bigamul promite 100 de minute de râs sincer și hohote neîntrerupte, captând publicul într-un vârtej de încurcături și situații amuzante.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online aici.

Teatrul Mic vă așteaptă să vă bucurați de două seri de comedie de excepție, alături de actori de renume și regizori talentați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel