Programul lui Ilan Laufer, OMORÂT de Florin Cîțu! Impact uriaș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Ilan Laufer
Ilan Laufer
Ilan Laufer a anunțat intenția de a propune o lege a repatrierii, prin care s-ar întoarce acasă circa 200.000 de români pe an. 

”Statutul de repatriat înseamnă că tu poți să vii în România și să faci un credit pentru o casă, în condițiile 'Prima Casă'”, a explicat fostul ministru, într-un interviu pentru DC News.

”Se va numi ”Prima Casă Diaspora”. Toți românii care se întorc cu familia sau care vor să-și facă o familie pot deveni proprietari la ei acasă cu o rată de dobândă foarte mică și un avans foarte mic cu un credit garantat de stat, așa ca la ”Prima Casă”- apropo, ”Prima Casă” a fost cel mai de succes program de finanțare din Uniunea Europeană, cu cea mai mică rată de non-performanță. În felul acesta, îți formezi un flux anual de 200.000 de români care se întorc în economia românească. Matematic, înseamnă un plus de 5% la PIB”, a mai spus Ilan Laufer.

Start-Up Nation, ”omorât” de Cîțu

”De asemenea, Start-Up Nation este singurul program în care și-a luat lumea banii la timp, singurul program guvernamental care a fost nominalizat în cadrul Comisiei Europene pentru cel mai bun program de start-up-uri. Asta am făcut eu, poate lumea are încredere în mine cât de cât. L-a eliminat Cîțu. Nu mai finanțează 10.000 de firme anual, vor să finanțeze 1.000. Adică l-au omorât. O întreagă generație de tineri aștepta programul acesta. Cîțu a omorât programul Start-Up Nation”, a declarat Laufer.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel