PROGRAM BRD BUCHAREST OPEN: Ce meciuri se joacă MARȚI la BUCUREȘTI
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
BRD BUCHAREST OPEN. BRD BUCHAREST OPEN continuă, marți, la București, cu meciurile de pe tabloul principal. 

Vezi și: TABLOU BRD BUCHAREST OPEN


BRD BUCHAREST OPEN. Primele meciuri de marți vor începe la ora 15:00, în timp ce ziua va fi încheiată de meciul româncei Andreea Mitu (locul 211 WTA), care o va întâlni pe Katarzyna Piter (Polonia, locul 104), de la ora 20:00, pe Terenul Central de la Arenele BNR.

BRD BUCHAREST OPEN. Alexandra Cadanțu (locul 97 WTA) va juca, de la ora 15:00, pe Central, cu Petra Cetkovska (locul 78 WTA).

BRD BUCHAREST OPEN. Tot pe Terenul Central va urma partida dintre Raluca Olaru (locul 887 WTA) și Karin Knapp (Italia, locul 67 WTA).

Citește și: BRD BUCHAREST OPEN: SIMONA HALEP, veste excelentă înainte de meciul din turul 1

BRD BUCHAREST OPEN. Pe tabloul de dublu, România va fi reprezentată de Irina Begu, care împreună cu Maria Irigoyen (Argentina) va încercă să treacă de dublul ucrainean Lyudmyla Kichenok / Nadiia Kichenok, de la ora 19:00, pe Centralul din complexul BNR.

BRD BUCHAREST OPEN. Ultima partidă a zilei în care vor evolua jucătoare românce va fi meciul de dublu care va începe la ora 19:00 pe Terenul 1. Perechea Elena Bogdan / Alexandra Cadanțu va întâlni dublul Reka-Luka Jani / Veronika Kapshai (Ungaria / Ucraina).

BRD BUCHAREST OPEN. Întregul PROGRAM al zilei de marți de la BRD BUCHAREST OPEN poate fi consultat în imaginea de la începutul articolului.

Vezi și: Veste proastă pentru fanii tenisului și ai Simonei Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel