Program actualizat la Teatrul Excelsior. Cenușăreasa și O noapte furtunoasă, printre spectacolele lunii octombrie
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Program actualizat la Teatrul Excelsior. Cenușăreasa și O noapte furtunoasă, printre spectacolele lunii octombrie
Program actualizat la Teatrul Excelsior. Cenușăreasa și O noapte furtunoasă, printre spectacolele lunii octombrie
Teatrul Excelsior a actualizat programul pentru perioada 5 - 10 octombrie 2021.

Reprezentanții Teatrului Excelsior au fost nevoiți să anuleze spectacolele programate în zilele de 1, 11 și 12 octombrie. Astfel programul actualizat pentru perioada 5 - 10 octombrie 2021 este următorul:

- Marți, 5 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Cenușăreasa” - adaptare muzicală de Eduard Petru Jighirgiu după basmul lui Charles Perrault. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/cenusareasa/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

- Miercuri, 6 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, regia Stelian Milu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/o-noapte-furtunoasa/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

- Vineri, 8 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Urâtul” de Marius von Mayenburg, regia Mădălin Hîncu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/uratul/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

- Sâmbătă, 9 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Interzis sub 18 ani” de Mihaela Michailov, regia Lenuș-Teodora Moraru. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/interzis-sub-18-ani/ Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

- Duminică, 10 octombrie, ora 11:00, Teatrul EXCELSIOR: „Cei trei purceluși” după o poveste de J. O. Halliwell-Phillipps, dramatizarea și regia Stelian Milu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/cei-trei-purcelusi/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR. 

ANULAT! Luni, 11 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Familia Addams” 

ANULAT! Marți, 12 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Familia Addams” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel