Prognoză METEO. Cum va fi VREMEA în prima lună a anului 2021
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Захари Минчев de la Pixabay
Imagine de Захари Минчев de la Pixabay
Vă prezentăm prognoza meteo pentru prima lună a anului 2021.

În prima lună din anul 2021 meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit și precipitații normale, potrivit Mediafax.

Prognoză meteo 28 decembrie – 4 ianuarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în zona Carpaților Meridionali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoză meteo 4 - 11 ianuarie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoză meteo 11 - 18 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluiovmetric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Progronză meteo 18 - 25 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi posibil excedentare, local, în nord- vestul țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel