Prognoza meteo ANM. Vremea de Crăciun și de Revelion
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Află cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. 

Până în 14 decembrie 2020, meteorologii anunță că vor fi valori termice mai RIDICATE decât cele specifice perioadei, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în sud-est. Cantitățile de precipitații vor fi cele normale pentru acest interval. În săptămâna 14-21 decembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, anunță ANM, cu privire la precipitațiile din săptămâna 14-21 decembrie. 

Vremea de CRĂCIUN 2020

ANM anunță, pentru săptămâna 21 - 28 decembrie 2020, că ”temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.” 

Vremea de REVELION 2020-2021

În intervalul 28 decembrie - 4 ianuarie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. 

În continuare, cantitățile de precipitații vor fi cele normale pentru această perioadă 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel