Data publicării:

Profilul alegătorului primăriței Clotilde Armand. Mugur Ciuvică: Cine ar fi votat-o, de fapt / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos/ Octav Ganea
Inquam Photos/ Octav Ganea
Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au vorbit, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, de pe DC News, DC News TV, ȘtiriDiaspora, despre profilul alegătorului doamnei Clotilde Armand. 

Mugur Ciuvică a menționat că aceasta a obținut multe voturi în cartierele foarte sărace din Sectorul 1, contrar așteptărilor că ar fi avut susținere în zonele de lux din nordul sectorului. El a subliniat că nu există un profil clar al alegătorului său și a menționat că singurul grup electoral definit este cel al lui Nicu Ștefănuță, descris ca neomarxist, cu o susținere de aproximativ 3%.

„Care e profilul alegătorului doamnei Clotilde Armand? Ce te poate determina să votezi?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Eu aș putea să vă spun despre profitul alegătorului.”, a completat Diana Tache.

„Diverse chestii. Astăzi am citit o chestie, părea documentată, dar nu aș băga mâna în foc, dar e interesantă dacă se verifică. Cică a luat multe voturi, Clotilde Armand, nu în zona patronilor de lux din nord, a luat din cartierele foarte sărace din Sectorul 1.

La secțiile din cartierele foarte sărace a luat voturi masiv Clotilde Armand. Deci nu există profilul de alegător. Singurul profil de alegător care e clar, pentru că e un electorat foarte mic și se vede clar, e la Ștefănuță. (...) Clotilde nu a luat multe voturi din zonele de corporatiști, cât a luat din zonele sărace.”,  a spus Mugur Ciuvică. 

 

3. -imagine fara descriere- (miercurea-neagra_94404600.jpg)

 

Diana Tache: Eu sper în acest culoar al independenților

„Ce trebuie să te determine să votezi cu doamna Clotilde Armand?", a întrebat Bogdan Chirieac.

„Nu mă puneți pe mine să mă pun în locul alegătorului nici măcar de la Sectorul 1, din România ultimilor 20 de ani, pentru că știți foarte bine că inclusiv când câștiga PSD alegerile, acum 4 ani, își cerea scuze, a venit domnul Ciolacu și a spus: „Ne cerem scuze că am câștigat, să intre la guvernare PNL cu USR".

Nu mă puneți să mă pun în locul alegătorului pentru că eu sunt optimistă. Domnul Ciuvică mi-a distrus ultima fărâmă de optimism, astăzi, explicându-mi că lucrurile sunt prestabilite. (...)

Eu sper în acest culoar al independenților, care mi se pare că s-a creat, și în modificările de la noi de la partid, peste o săptămână, două, astfel încât să văd ce tip de mit mai distruge românul, că a distrus mitul neamțului, „România lucrului bine făcut”, mitul generalului, am văzut ce s-a întâmplat cu „Un ostaș în fruntea țării”, mitul corporatistului și al antreprenorului distrus de noi, de useriști, mitul marinarului șmecher și jucător.

Vreau să văd ce tip de mit mai distruge electoratul la care mă puneți să mă raportez în analiză.", a spus Diana Tache la emisiunea „Miercurea Neagră“, de pe DC News, DC News TV, ȘtiriDiaspora. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel