Urmărește emisiunea live
Profiler SRI, analiză a comportamentului lui Putin: Un copil abandonat de familie. Porniri sociopate, se hrănește cu FRICA
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un fost profiler SRI a analizat comportamentul lui Vladimir Putin.

Un fost profiler SRI a analizat la Realitatea Plus, în cadrul emisiunii „100% Tu decizi”, realizată de Laurențiu Botin, ce este în mintea lui Vladimir Putin. Paul Herinean și-a făcut analiza pe baza mai multor fotografii cu liderul de la Kremlin, dar și pe baza ultimelor sale decizii și declarații, în privința războiului din Ucraina, dar și a amenințărilor cu arme nucleare.

"La momentul acela, era doar un tânăr. Ce observăm aici este nesiguranță. Este îndârjit, ambițios, frustrat, dar nesigur. Am regăsit că este un copil abandonat de familie, crescut de mama și tată adoptivi. Singurii prieteni din copilărie au fost doi câini.", a spus Paul Herinean, analizând o fotografie cu Putin în tinerețe.

"Există un grad ridicat de anxietate. Raportat la carieră pe care a avut-o în serviciile secrete, a face o poză îți ridică nivelul de anxietate.", a mai spus profilerul.

"Porniri sociopate, se hrănește cu FRICA"

"Acea figură de satisfacție, acel zâmbet de satisfacție ne arată o personalitate cu porniri sociopate. Nu numai că nu îi pasă de emoțiile, trăirile acelei persoane, dar el este cel care le cauzează. Se hrănește cu frică acelei persoane. Din păcate, se și amuză. Raporturile pe care Puțin le stabilește sunt exclusiv raporturi de putere.", a mai spus Paul Herinean, analizând o fotografie de la întâlnirea cu Merkel, la care Putin și-a adus câinele, știind că cancelarului îi este frică de aceste animale.

"Putin este un super-erou și el trebuie să arate aceste lucruri. Este un om cu niște abilități și aptitudini native extraordinare - poate să călărească, să facă baie... El este cel mai cel. Este un om îndreptățit și care crede că i se cuvin toate. (...) Se asociază cu persoane foarte cunoscute și cu realizări în domeniul lor - Gerard Depardieu și Steven Segal.", precizează profilerul, analizând fotografiile în care Putin apare la vânătoare sau înotând.

Ce face când se simte amenințat Putin?

În fotografii în care apare alături de generalii săi, Putin păstrează distanța. Paul Herinean spune că liderul de la Kremlin face acest lucru pentru a le arăta acestora că ei trebuie să i se supună.

"Singurele principii, valori corecte, sunt ale lui. Iar toți ceilalți - indivizi, societăți, țări, trebuie să se supună. Cum? Prin singurul mod pe care-l cunoaște în relaționarea interpersonală - raport de putere. Puțin recurge la forță. Puțin va răspunde mereu la forță.", a spus Paul Herinean.

"Are o atitudine defensivă și foarte, foarte multă anxietate. Când se simte amenințat, îl vedem că imediat contraatacă. Ce face când se simte amenințat Putin? Atacă.", a mai spus profilerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel