Data publicării:

Profeția lui Nostradamus: în România se va duce lupta dintre Est și Vest

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Celebrul profet Nostradamus a lăsat o profeție care arată că, în viitorul îndepărtat, România va fi câmpul de luptă între Est și Vest. Va apărea un conducător neașteptat.

Anii următori vor fi marcați de nenumărate conjuncții istorice din punct de vedere astrologic. Momentan, amintim de conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie 2024 si Saturn-Neptun din iulie 2025. Acestea vor atrage o serie de evenimente care vor marca bineînțeles planeta, dar care vor avea urmări de neuitat în evoluția României. 

Și iată au apărut și altfel de profeții în acest sens. 

Enigmele și simbolurile sunt baza profețiilor lui Nostradamus, dar trebuie să ținem cont și de interpretări. În contextul anului 2023, anumite catrene par să se concentreze în mod specific asupra poziției geografice a României, sugerând posibile schimbări majore pe scena politică și socio-culturală, mai ales ținând cont și de conflictul din Ucraina. În tumultul prezentului, războiul din Ucraina a captivat atenția lumii. În ciuda realităților zguduitoare ale conflictului, există unii care caută indicii în trecut pentru a înțelege mai bine viitorul. Conflictul început în februarie 2022 continuă să facă ravagii în estul Europei.

Michel de Nostredame, cunoscut mai popular sub numele de Nostradamus, a fost un medic, astrolog și profeț francez născut în 1503 și decedat în 1566. Este cel mai faimos pentru colecția sa de profeții, "Centuries", o serie de cvartete (strofe cu patru versuri) care descriu evenimente viitoare în termeni vagi și simbolici. De-a lungul secolelor, oamenii au interpretat și re-interpretat aceste profeții, încercând să le asocieze cu evenimente istorice majore. Deși multe din predicțiile lui sunt controversate și deschise la diverse interpretări, Nostradamus rămâne una dintre cele mai enigmatice și fascinante figuri din istoria profețiilor.

"Când răsăritul se ciocnește cu apusul, o furtună se va ridica în centrul Europei. Țara dintre râuri și mări va fi un câmp de bătălie". Profeția arată că România, cel mai probabil, aflată la intersecția dintre Est și Vest, va fi martorul unor tensiuni, poate chiar conflicte și va reprezenta puntea de legătură între cele două lumi. În acest sens există speculații care aliniază România la simbolul Leului și o putere occidentală la cea a Vulturului ca forțe viitoare în lume.

Citește continuarea pe: https://www.astrosens.ro/profetia-lui-nostradamus-in-romania-se-va-duce-lupta-dintre-est-si-vest_6672.html?fbclid=IwAR1rA9I0N6zRd3_0ohLDu4rHGEP0mQZ2_f3lggg_oMGNPd9IJbHokLvRL90

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel