Data publicării:

Profesor de engleză, ridicat de DIICOT în mega-operațiunea zilei. Este acuzat de trafic de droguri

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Un profesor de engleză din Bacău a ajuns la audieri, fiind acuzat de trafic de droguri.

Un profesor de engleză a fost condus la audieri de procurorii DIICOT Bacău, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, scrie Agerpres, potrivit unor surse judiciare. Bărbatul are în jur de 30 ani şi predă la mai multe şcoli din judeţ.

Procurorii DIICOT Bacău efectuează, astăzi, trei percheziţii domiciliare în acest dosar penal.

"Din cercetările efectuate, a rezultat că de la începutul anului 2023, un făptuitor a cultivat plante de canabis într-o seră, amplasată într-o localitate din zona rurală a judeţului, în scopul comercializării drogului de risc către consumatori de pe raza judeţului Bacău, pentru suma de 70 lei pentru un gram", se arată într-un comunicat al DIICOT Bacău.

În cadrul operațiuniil, procurorii DIICOT împreună cu polițiștii pun în executare peste 260 de mandate de percheziție domiciliară și 250 de mandate de aducere. Din  totalul acțiunilor operative, un număr de 37  sunt pe linia combaterii traficului de droguri, urmând a fi puse în executare 212 mandate de percheziție domiciliară și aproximativ 200 de mandate de aducere.

Alte trei acțiuni vizează combaterea traficului de persoane, urmând a fi puse în executare 25 de mandate de percheziție domiciliară. O alta vizează traficul de migranți, urmând a fi puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară. 

În alte 10 acțiuni operative, pe linia combaterii criminalității informatice, sunt puse în executare 20 de mandate de percheziție domiciliară.

Vezi și:  Mega-operațiune DIICOT: 260 de mandate de percheziție. Acuzații de trafic de droguri, persoane, minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, pornografie infantilă și criminalitate informatică 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel