Profesoara ucisă preda psihologia. A fost găsită cu mâinile legate și cu urme de strangulare
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
O veste șocantă a întristat întreaga comunitate din Medgidia și Cernavodă.  

O profesoară din județul Constanța, în vârstă de 50 de ani, a fost găsită, joi, decedată de către pompieri, în locuinţa sa din Cernavodă, existând suspiciuni că ar fi fost omorâtă. Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că victima a fost găsită cu urme de strangulare pe gât, cu o pereche de şosete în gură, cu mâinile legate la spate şi cu faţa în jos.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea", pompierii au fost mobilizaţi în urma primirii unui apel la 112.

„În această dimineaţă, în jurul orei 9,00, prin apel unic pe 112, am fost solicitaţi să intervenim pentru deblocarea unei uşi în Cernavodă. La faţa locului s-au deplasat colegii de la Detaşamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere şi o autospecială de descarcerare şi, de asemenea, în sprijin o ambulanţă SAJ. Sosiţi la faţa locului, pompierii au deblocat uşa cu mijloacele din dotare şi în casă a fost găsită o persoana de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată", a transmis ISU.

Femeia preda psihologie la Liceul Nicolae Bălcescu din Medgidia.  

Directorul liceului, Elena Nechita, a făcut, joi după-amiază, la Antena 3, următoarele precizări: „Suntem șocați! Vestea ne-a luat prin surprindere și nu avem cuvinte pentru a ne exprima regretul față de ceea ce i s-a întâmplat colegei noastre. Era psihologul școlar și preda și psihologie. Colega noastră nu ne-a spus niciodată că ar avea probleme. Mereu a dat dovadă de echilibru, de empatie. Nu s-a plâns niciodată. Era foarte discretă. Un comportament ireproșabil la locul de muncă. De săptămâna trecută, nu am mai văzut-o. De vineri era în concediu de odihnă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel